EMU yrityksenä

EMU on uuden aikakauden talousasiantuntija, joka tukee ja kehittää suomalaisten kasvuyritysten taloushallintoa ja -johtamista.

Mekin olemme kasvuyritys. Vuonna 2018 kasvoimme hallitusti. Keskityimme kehittymään yhteisönä ja viemään useamman asiakkaistamme kohti menestystarinoita. Ylsimme 3,2 miljoonan euron liikevaihtoon ja henkilöstömme lukumäärä nousi yli viidenkymmenen. Tutustu alla lukuihimme, kulttuuriimme ja toimipisteisiimme.

Luvut kertovat menneisyydestä, mutta ennen kaikkea niiden avulla ohjaamme tulevaisuutta.
2007 Perustettu
3,2M Liikevaihto 2018
3 toimistoa Turussa, Vantaalla ja Helsingissä
55 emulaisia 2018
50 päivää kehitetty robottia
260mrk/min Keskimääräinen kirjoitusnopeus
448 Asiakasta
355 Slack-viestiä per päivä
76 Startup-asiakasta
95% Asiakkaistamme suosittelee meitä
98% Tyytyväisyysaste nopeaan viestintäämme
100% Sitoutuminen asiakkaan busineksen tukemiseen

Kulttuuri

EMU on asiakkaiden, mutta myös työntekijöidensä kasvukumppani. Pyrimme luomaan kaikille turvallisen kasvualustan, jossa on mahdollisuudet kasvaa unelmiensa rooliin.

Vahvuutemme on monipuolisuutemme ja yhteistyökykymme. Yhteisössämme on sekoitus eri alojen ammattilaisia.

Joukossamme on talouden ammattilaisten lisäksi juridiikan, tietotekniikan, markkinoinnin, myynnin, henkilöstöjohtamisen ja monien muiden alojen osaajia. Meiltä löytyy muun muassa suomen kielen ja biologian maistereita. Uskallamme sanoa ääneen, että EMU on erilaisista taustoista tulleiden ihmisten yhteisö, joka haluaa mahdollistaa asiakkailleen menestystarinan.

Pyrimme katsomaan aina eteenpäin ja uusien emulaisten suhteen näemme ennemmin potentiaalin kuin ansioluettelon. Emulaisuus tarkoittaa monipuolista osaamista, rohkeaa asennetta ja ystävällisyyttä. Haluamme aina asiakkaidemme parasta, mutta ilman molemminpuolista kunnioitusta kasvukumppanuus ei voi toimia. Siksi asiakkaamme allekirjoittavat arvomme.

 

Emulainen on mukava kaveri; palvelualtis, sympaattinen, innokas, charmantti, huolehtiva, valmis tarttumaan haasteisiin ennakkoluulottomasti ja utelias tutkimusmatkailija. Meistä sanottua

Kehitymme jatkuvasti – asiakkaidemme kanssa

Juuremme ovat startup-maailmasta, jossa olemme päässeet jo vuodesta 2012 tutustumaan mitä huikeimpiin innovaatioihin. Sieltä meille on jäänyt kokeilukulttuurin asenne, josta kumpuaa meidän uniikki tapa kehittää yhteisöämme. Uskomme vahvasti, että pystymme lähitulevaisuudessa kilpailemaan IT-talojen kanssa Suomen parhaan työpaikan positiosta. Olimme vuonna 2019 Great Place to Work -kisassa pienten yritysten sarjassa sijalla 9. Koska tavoitteemme on olla ykkönen, tarkoittaa se, että meillä on paljon työtä edessä.

Liiketoiminnallisesti olemme kasvaneet joka vuosi ja tämä ei olisi mahdollista ilman asiakkaitamme, joista monesta voi puhua jo menestystarinana.

 

Rakastamme luoda mahdollisuuksia niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemmekin.

Missiomme on rakentaa Suomen, miksei maailman paras työpaikka. Se vaatii äärettömän suuren määrän empatiaa ja ymmärrystä toisia ihmisiä kohtaan. Rakkautta. Rohkeutta. Tekemistä. Lukemattomia tunteja yhteistyötä. Meneillään olevan teknologisen murroksen keskellä on helppo unohtaa ihmisten välisen kanssakäymisen tärkeys. EMU on aina rakennettu ihmisten ympärille emmekä koskaan unohda, että parhaimmat oivallukset ovat tulleet yhteistyön seurauksena. Siitä emme tingi. Teemme kaikkemme, että työntekijämme ovat onnellisia, sillä onnelliset työntekijät luovat parhaan asiakaskokemuksen. Silloin sinäkin, rakas asiakkaamme, saat ansaitsemasi kokemuksen.

“EMU on monella tapaa kuin toinen perhe siis enemmän kuin pelkkä työpaikka. EMUssa on ymmärretty, että työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja heistä pidetään hyvää huolta. Yhdessä tehdään paljon asioita ja jokaiselle annetaan mahdollisuus vaikuttaa. EMUssa ollaan myös rohkeita kokeilemaan uutta ja ravistelemaan vanhoja käytäntöjä” – Great Place to Work gaalassa 2018.

Toimipisteet

Helsinki

Hietalahdessa on EMUn hermokeskus.

Nykyisissä toimitiloissa, Hietalahdessa, olemme työskennelleet vuodesta 2015 lähtien. Viime vuonna voimakkaan kasvun myötä toimistoomme tuli lisää neliöitä. Meillä on tarjolla aina hyvää juotavaa ja naposteltavaa sekä maailman parasta suodatinkahvia. Täältä ei lähdetä kuivin suin.

Järjestämme tiloissamme myös Emunaareja, joissa asiakkaamme ja yhteistykumppanimme pääsevät verkostoitumaan. Emunaareja ei kannata missään nimessä missata.

Ota yhteyttä

Turku

Kasvukumppani saapui myös Logomoon.

EMU lensi viime vuonna myös Turkuun ja jäi sille tielleen. Haluamme tuoda EMUn sanomaa paikallisesti Varsinais-Suomeen, jossa meidän Tarja vetää Turun yksikköämme hellällä kädellä kohti menestystä. Tule moikkaamaan meitä Turussa! Mukaan saa aina vähintään hyvän fiiliksen.

Nähdään Logomossa!

Ota yhteyttä