Yritysten kustannustuen haku auennut 17.8.2021

Kustannustuen nejäs hakukierros on auennut ja haku on auki 17.8.–30.9.2021. Yritysten kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on koronan takia pudonnut yli 30 prosenttia tukikaudella 1.3.–31.5.2021, kun sitä verrataan vastaavaan ajankohtaan vuoteen 2019. Vaatimuksena on myös, että yrityksellä on tukikaudella hyväksyttäviä kustannuksia vähintään 2000 euroa.

Lähes kaikki toimialat kuuluvat tuen piiriin, tarkemman toimialalistauksen näet täältä. Tukea myönnetään yritysten liikevaihdon laskun ja toteutuneiden kustannusten mukaan. Tukea maksetaan vähintään 2000 euroa, vaikka yrityksen tuki olisi laskennallisesti jäänyt alle kyseisen summan. Näin tukea voivat saada aiempaa useammat pienyritykset ja yksinyrittäjät, jos muut tukiehdot täyttyvät.

EMU apuna kustannustuen hakemisessa

Me EMUlla voimme auttaa yritystäsi kustannustuen hakemisessa. Asiakkaillemme tekemistä hakemuksista läpimeno on ollut erinomaista: 95% lähetetyistä hakemuksista on hyväksytty! Olethan yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi EMUlla, autamme mielellämme.

Lisätietoa löydät Valtiokonttorin sivuilta.

Tarvitsetko apua rahoitushakemuksissa?

Me EMUlla autamme erilaisten rahoitushakemusten tekemisessä. Ota rohkeasti yhteyttä!