Onnea Smartly – Maailman nopeimmin perustetun yrityksen huima kasvukiito jatkuu!

Digitaalisen mainonnan edelläkävijä ja Suomen startup-piireissä ihailua kerännyt Smartly on juuri myyty valtaosin amerikkalaisille pääomasijoittajille. Yhdysvaltalainen Providence Equity Partners ostaa kaupassa enemmistön Smartlystä 200 miljoonalla eurolla.

Jo Smartlyn perustamishetki liki päivälleen kuusi vuotta sitten määritteli yrityksen kellotaajuutta. Perustamispäivänä, muutaman tunnin aikana, yritys hankki itselleen perustamisasiakirjat, y-tunnuksen ja pankkitilin. Voidaan siis perustellusti puhua Suomen, ellei koko maailman, nopeimmin perustetusta yrityksestä. Ja vauhti ei ole laantunut tippaakaan vuosien saatossa – päinvastoin!

Tänä vuonna Smartly on yltämässä Talouselämän mukaan lähes 70 miljoonan euron liikevaihtoon. Vuonna 2018 Smartly.io:n liikevaihto oli 46 miljoonaa euroa ja yhtiö teki 5,8 miljoonan euron nettotuloksen. Smartly on saanut tunnustusta myös kv-rintamalla, kun yritys palkittiin marraskuun lopussa tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla vuoden tulokasyrityksenä.

Olemme EMUlla kiitollisina ja nöyrän ylpeinä kulkeneet samaa huikeaa kasvumatkaa Smartlyn kanssa aivan perustamispäivästä lähtien. Lämpimät onnittelut Smartlylle meidän kaikkien emulaisten puolesta upeasta duunista!

 

Lue lisää: Smartly.io
Lue lisää: Smartlyn ja EMUn yhteinen taival