Emulaiset havittelevat KLT-tutkintoa tänäkin vuonna

Syksyn KLT-tentti on jo nurkan takana ja meillä EMUlla valmistautuminen tenttiin on kovassa vauhdissa. Myös tänä vuonna useampi emulainen janoaa tätä taloushallintoalan haluttua titteliä.

Mikä KLT?

KLT on taloushallintoalan arvostettu asiantuntijatutkinto, jota havittelee joka vuosi sadat hakijat. KLT-tutkintoa suorittamaan voidaan hyväksyä henkilö, jolla on riittävä kaupallinen koulutus ja usean vuoden käytännön työkokemus taloushallinnon tehtävistä.

“KLT-tutkintoon voi hakea taloushallintoon suuntautunut merkonomi tai henkilö, joka on suorittanut minkä tahansa yliopisto- tai AMK-tutkinnon. Hakijalta vaaditaan kolmen vuoden kokemusta alalta, mutta erityistapauksissa vähempikin kokemus riittää”, kertoo KLT-tutkintoa EMUlla suorittava Roope.

Kulttuuriarvomme Growth mindset ohjaa EMUn toimintaa

Työntekijöiden jatkuva oppiminen ja kehittyminen on meillä EMUlla valtavan tärkeää. Sen lisäksi, että mahdollistamme työntekijöillemme osallistumisen KLT- ja PHT-tutkintoon valmistaviin koulutuksiin, järjestämme tenttien lähestyessä säännöllistä coachausta. KLT- tai PHT-tentin hyväksytysti suorittaneet saavat lisäksi upeasta työstään palkinnoksi mukavan bonuksen.

“Valmennuskurssi ja sisäisesti viikoittain pidettävät preppaukset lasketaan myös työajaksi”, Roope jatkaa.

Halu tutkinnon suorittamiseen vahvistui tiimin vaihdoksen myötä

Roope oli miettinyt tutkintoon hakeutumista jo aiemmin, mutta päätös tutkinnon suorittamisesta vahvistui, kun hän vaihtoi kirjanpitotiimistä käyttöönottotiimiin. Välimatka kirjanpidon työhön kasvatti hänen halua ylläpitää kirjanpidon taitoa ja kehittyä siinä lisää.

“Uskon, että tutkinnon suorittaminen hyödyttää paljon sisäisesti, kun oma osaaminen tutkinnon suorittamisen myötä kasvaa”, Roope jatkaa.

Mietitkö KLT-tutkintoon hakeutumista?

Roope jakaa omat vinkit KLT-tutkinnon suorittamiseen töiden ohessa:

  • Hakeudu rohkeasti itsellesi uusiin, oikean elämän caseihin mukaan
  • Kerää käytännön kokemusta mahdollisimman monipuolisesti
  • Jaksota tietoisesti valmistautumiseen käyttämäsi aika tasaisesti viikkoihin

Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi!

Kurkkaa avoimet työpaikkamme ja tule mukaan muuttamaan taloushallintoalaa.