Tervetuloa mukaan ratkomaan kasvun haasteita: Kaaoksesta kasvuun -digisparraus 2.9. klo 8.30-11.00

EMU on mukana vuoden 2019 alussa startanneessa kasvuyrittäjien osaamisverkosto Boardman Grow’n kasvuyritysten vauhdittamishankkeessa nimeltä “Kaaoksesta kasvuun!”. Hankkeen tavoitteena on tunnistaa ja ratkoa suomalaisia yrityksiä pidätteleviä kasvun esteitä kehittämällä ja jakamalla parhaita neuvoja ja oppeja pk- ja kasvuyritysten johtamiseen, hallitustyöskentelyyn sekä kansainvälistymiseen liittyen.

Konkreettisia keinoja kasvun tueksi webinaarisarjamme avulla

Tänä vuonna hankkeessa haetaan konkreettisia keinoja, joilla yrittäjät voivat ratkoa kasvun haasteitaan. Järjestämme tähän liittyen webinaarisarjan, jonka ensimmäinen tilaisuus järjestetään 2.9.2020 klo 8.30-11.00 teemalla Kasvun johtaminen. Tilaisuuden avaa COO Anna-Riikka Hovi-Taunila hasan & partners groupilta aiheella The Next New, suomalaiset muutoksessa 2020: Mitkä ympärillämme tapahtuvista muutoksista ovat todennäköisesti pysyviä ja vaikuttavat arjessa myös kriisin jälkeen? Kuinka yritysten ja brändien tulisi nyt alkaa toimimaan selviytyäkseen kriisistä niin vahvana kuin mahdollista?

Toisena keynote-puheenvuorona kuulemme Varustelekan toimitusjohtajaa Jari Lainetta aiheella Kasvun johtaminen Varustelekalla: Miten Varusteleka on hyödyntänyt liiketoimintaympäristön muutoksia kasvussa? Miten Varustelekalla hyödynnetään edelleen asiakasdataa sekä miten kokonaisuutta on johdettu?

Keynote-puheenvuorojen jälkeen pääsemme syventymään pienryhmissä konkreettisiin keinoihin, joilla yrittäjät voivat ratkoa kasvun haasteitaan. Osallistuja valitsee yhden alla olevista teemoista, johon hän haluaa osallistuja:

  • Kasvua koronan jälkeen – Kuinka rakentaa uuteen markkinatilanteeseen sopeutuva toimintamalli?
  • Miten hyödyntää kriisin ajalta kerätyt opit kasvussa? Miten varmistaa kyky investoida ja löytää mahdollisuudet? Kasvun suunta: miten tarjooma ja liiketoimintaportfolio tulevat kehittymään?
  • Miksi asiakaskokemus on kasvun keskeisin lenkki? – Konkreettiset vinkit asiakaskokemuksen johtamiseen.
  • Ketterän kasvun johtaminen: oivalluksia ennakoinnin ja reagoinnin tasapainosta
  • Vastuullinen johtaminen
  • Kasvun rahoitus
  • Ihmisten johtamisella kasvuun. Miten varmistaa osaajien löytäminen ja kehittäminen?

Näistä ylläolevista aiheista EMU luotsaa pienryhmää teemalla “Ketterän kasvun johtaminen: oivalluksia ennakoinnin ja reagoinnin tasapainosta”. Yrittäjäpaneeli kokoaa pienryhmäkeskustelut yhteen, jotta parhaimmat opit ja keinot tulevat jaetuksi jokaiselle osallistujalle!

Webinaarisarjan seuraavat tilaisuudet

Webinaarisarja jatkuu 1.10. klo 8.30-11.00 teemalla Hallituksen rooli kasvussa ja 5.11. klo 8.30-11.00 teemanamme on Kansainvälinen kasvu. Näihin tilaisuuksiin pääset ilmoittautumaan myös jo nyt tällä ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja aloittamaan syksy kasvutavoitteita tukevan sparraushetken merkeissä! Ilmoittaudu alla olevasta linkistä.