Kuntoon 2017

EMU sai kumppaniltaan Gappsiltä haasteen osallistua Kuntoon 2017-hankkeeseen.

Kuntoon 2017-haasteen  tavoitteena on kannustaa henkilöstöä liikkumaan ja sitä kautta lisätä hyvinvointia. Leikkimielisen kilpailun aikana yrityksen henkilöstö kirjaa kaikki vähintään 30 minuutin liikuntasuorituksensa projektin Kuntokorttiin. Kilpailuaika on 1.2.-1.6.2017 ja kilpailun tilannetta voi seurata reaaliaikaisesti kisasivustolta. Kisaan voi liittyä milloin vain, lisätietoa täältä.

Kisaa varten jokainen osallistuva yritys kerää keulajoukkueen, jonka tehtävänä on toimia esimerkkinä muulle henkilöstölle ja pitää jonkinlaista treenipäiväkirjaa.
EMUn keulajoukkueeseen kuuluvat Senni, Anna, Vann, Samuli ja Jukka. Heidän ja muiden emulaisten kuntoilua ja muuta emuilua voi seurata Instagramissa.

Kuntotesti ja extraveto

Ennen kuntokisan varsinaista alkua EMU ja Gapps tekivät yhdessä kuntotestit. Testi koostui kolmesta liikkeestä; kyykystä, punnerruksesta ja istumaannoususta, joita kutakin tehtiin minuutin ajan. Testin tulokset kirjattiin talteen kisasivuston kautta, jotta niitä voidaan parantaa kesän korvilla.

Lisämotivaattorina emulaisille kisassa toimii EMUn ja Gappsin keskinäinen kilpailu. Panoksena on kesäjuhlat; vähemmän liikkunut tarjoaa.

Emulaiset panostavat kevään aikana liikunnan lisäämiseen.

Ota yhteyttä