Etsimme joukkoomme palkkahallinnon asiantuntijaa

Oletko sinä tuleva emulainen?

EMU etsii elokuusta eteenpäin joukkoonsa palkanlaskennan ja palkkahallinnon asiantuntijaa, jonka päätä korkeudet ja vauhti eivät huimaa – välillä nimittäin mennään korkeuksissa ja lujaa! Ilman ongelmanratkaisutaitoja ei selviä, ilman kykyä luoda kumppanuuksia ja tehdä yhteistyötä ei pärjää, eikä jatkuvaa kehitystä karttava viihdy. Sen sijaan näistä nauttiva viihtyy ja pärjää sitäkin paremmin!

Työkokemus on välttävä mittari todelliselle kyvykkyydelle, joskin edellytämme sitä 3-5 vuotta, sillä joitain asioita se takaa. Ohjelmistojen ja järjestelmien tulee olla hyviä kavereitasi, sillä työmme on niistä erottamaton. Nälkä kehittyä ja jano oppia ovat puolestaan hyviä osaamisen ja sen kehityksen ennustajia. Niistä emme neuvottele, sillä niistä on EMUssa kyse – niillä pysymme vauhdissa ja niiden nosteella nousemme korkeuksiin, niillä määrittelemme uudelleen alaamme.

Olethan ylpeä asiantuntijuudestasi? Niin olemme mekin. Ja tulethan toimeen monenlaisten ihmisten kanssa? Meitä on näet moneksi, ja se onkin rikkautemme. Eteenpäin on suunnista arvokkain, joten onhan sinulla aina kehitysmyssysi messissä?

Mikäli olet, tulet ja on, lähetä ihmeessä hakemuksesi ja ansioluettelosi, niin katsotaan, josko olisit seuraava palkkahallinnon erityisosaajamme. Voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@emu.fi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Työ alkaa suosimuksemme mukaisesti elokuussa, kuitenkin viimeistään syyskuussa.

Edellytyksiä roolissa menestymiselle:

  • 3-5 vuotta työkokemusta itsenäisistä palkkahallinnon työtehtävistä, mielellään modernin tilitoimiston kontekstissa
  • kokemusta eri alojen työehtosopimusten tulkinnasta
  • osaaminen useissa eri palkkatyypeissä, joista keskeisimpänä tunti-, kuukausi-, provisio- ja lomapalkat
  • (plussaa) PHT-tutkinto
  • (plussaa) Procountor- ja/tai Netvisor-sertifikaatti.

Tekevä työporukka ja moderni työympäristö odottavat uutta emulaista.

Ota yhteyttä