EMU on Great Place to Work

Suomen parhaat työpaikat

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus mittaa yrityskulttuurin luottamuksen tasoa. Great Place to Work®  julkaisee Suomen parhaat työpaikat vuosittain perinteisessä gaalatilaisuudessa. Viimeisimpään tutkimukseen osallistui 156 yritystä, jotka jaettiin kolmeen eri kokoluokkaan työntekijämäärän mukaan. Tutkimuksen pisteytyksestä 2/3 koostuu työntekijöiden kokemuksesta ja 1/3 johtamiskäytäntöjen asiantuntija-arviosta. 
 
EMU sijoittui pienten yritysten sarjassa 13:nneksi! 
 
 
 
"Työntekijöiden työpanosta arvostetaan aidosti ja se näkyy täällä päivittäin. Johto on oikeasti kiinnostunut, mitä työntekijöille kuuluu ja mitä heidän hyväkseen voisi tehdä. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen eikä täällä välitetä kuka on missäkin tittelissä, vaan kaikki tuntuvat samanarvoisilta ja heitä kohdellaan sen mukaisesti. Täällä kannustetaan työn ja vapaa-ajan väliseen tasapainoon ja järjestetään virkistyksiä tiiviin työilmapiirin ylläpitämiseksi." 
 
"EMU on monella tapaa kuin toinen perhe siis enemmän kuin pelkkä työpaikka. EMUssa on ymmärretty, että työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja heistä pidetään hyvää huolta. Yhdessä tehdään paljon asioita ja jokaiselle annetaan mahdollisuus vaikuttaa. EMUssa ollaan myös rohkeita kokeilemaan uutta ja ravistelemaan vanhoja käytäntöjä"
 
 
Kiitos Great Place to Work ja erityiskiitos kaikille emulaisille, että teette tästä mahtavan duunipaikan!
 
Onnea kaikille palkituille yrityksille! Jatketaan arvokasta työtä paremman työelämän puolesta!
 
GPTW:n listauksen Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2018 löydät täältä.
 
 
 
 

"Luku 13 ei merkitse aina epäonnea"

Ota yhteyttä