Sähköinen kirjanpito

Kevyt sähköinen ratkaisu lakisääteiseen taloushallintoon.

sähköinen kirjanpito nykyaikaisilla työvälineillä

EMUn sähköinen kirjanpito on oivallinen ratkaisu mikro- ja pk-toimijoille toimialasta riippumatta. Se sopii kaikille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat sähköisen kirjanpidon tuomaa ketteryyttä ja tehokkuutta omaan toimintaansa. Vastaat itse myyntilaskutuksesta, ostolaskujen maksusta sekä matka- ja kululaskuista. EMU toimii osaavana kumppanina rinnallasi ja hoitaa taloushallinnon lakisääteisen puolen.

EMUn sähköinen kirjanpito sisältää:

  • kuukausittaisen kirjanpidon,
  • lakisääteisen raportoinnin verottajalle (vuosi-¬ilmoitukset, tilinpäätös ja tuloveroilmoitus),
  • lakisääteisen raportoinnin vakuutusyhtiöille sekä
  • kuukausittaisen, helposti luettavan raportin yrityksen avainluvuista.

Sähköinen kirjanpito luotettavasti ja ammattitaidollaNäiden toimintojen ulkoistaminen talousalan ammattilaiselle on yrittäjälle ehdottoman kustannustehokasta. Sähköinen kirjanpito hoituu kätevästi käyttämiemme taloushallinnon ohjelmistojen, Procountorin ja Netvisorin, avulla. Voit esimerkiksi toimittaa kuitit suoraan mobiilisovellusta hyödyntämällä taloushallintojärjestelmään, josta kirjanpitäjä käy liittämässä ne kirjanpitoon. Myös veroilmoitukset hoituvat näppärästi “yhden katon” alta. Lisäksi hyödynnämme erilaisia pilvipalveluita tiimi- ja yhteistyön helpottamiseksi niin sisäisesti kuin asiakkaan ja emujen välillä. Kannattavinta on kaikkien palveluiden reaaliaikainen sähköinen hallinta.

Miksi sähköinen kirjanpito kannattaa tilata EMUlta?

EMU on kaikkea muuta kuin perinteinen tilitoimisto. Meillä sähköinen kirjanpito hyödyntää nykyaikaisia pilvipalveluita, joten voimme olla läsnä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Toimimme kumppanimallilla, missä asiakkaidemme etu on myös meidän etumme. Teemme kaikkemme menestyäksemme yhdessä. Valitsemalla meidät yrityksesi kumppaniksi saat

  • kätevästi kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta,
  • oman ammattitaitoisen kirjanpitäjän, joka huolehtii, että sähköinen kirjanpitosi on ajan tasalla, ja että yrityksesi on jatkuvasti tietoinen, mitä talouden puolella tapahtuu,
  • lisää aikaa yrityksesi ydintoiminnoille, kun lakisääteinen taloushallintosi on hyvissä käsissä.

EMUsta löytyy osaajia ja osaamista laaja-alaisesti. Haluamme pysyä taloushallinnon aallonharjalla ja panostammekin jatkuvasti asiantuntijoidemme kouluttamiseen. Jokainen kirjanpitäjämme on myös velvollinen suorittamaan Procountorin ja / tai Netvisorin sertifiointikokeen. Kumppaninamme sinulla on oma nimetty kirjanpitäjä ja tiimi EMUssa. Takaamme siis laadukasta palvelua myös silloin, jos nimetty kirjanpitäjäsi sattuu olemaan surffaamassa Tyynellämerellä.

“EMUlaiset ovat hyvin tavoitettavissa, he kuuntelevat ja palvelevat. Vaikka työtä tehdään kriittisesti rakentavassa hengessä, se tapahtuu silti rennosti ja hymyillen.” – Jyrki Jalli, IdeaStructura

Tarjoamme useita eri palveluvaihtoehtoja

Tarjoamamme sähköinen kirjanpito ei ole sidottu jäykköihin sopimuksiin, vaan voit kätevästi täydentää taloushallinnon peruspakettia milloin vain EMUn muilla palvelupaketeilla. Mikäli yrityksenne kaipaa kipeästi sähköistä kirjanpitoa kattavampaa taloushallintaa, tutustu myös Palkka-, Kassavirtaennustaja- sekä Kasvukumppani-palveluihimme.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Hanki meiltä sähköinen kirjanpito niin saat enemmän irti sähköisestä kirjanpidosta ja lisäarvoa liiketoimintaasi. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Sähköinen kirjanpito – Klikkaa tästä ja ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä