Kulttuuri

EMUlla on ihmiskeskeinen ja vahvasti lean työyhteisö.

Kulttuuri EMUssa

Yrityksenä olemme nopeasti kasvava, kehittyvä ja nuorekas yritys, jossa on rento mutta tehokas työilmapiiri. Meille on ensisijaisen tärkeää, että henkilöstöllämme on hyvät edellytykset menestyä työssään. Tuemme työssä suoriutumista ja ammatillista kehitystä kouluttamalla aktiivisesti sekä tiedottamalla säännöllisesti taloushallintoalaa koskevista muutoksista. Luomme myös sisäisiä ja ulkoisia ammatillisia tukiverkostoja, jotta työntekijämme eivät jäisi jumiin työssään, vaan saisivat apua aina tarvittaessa.

Jokainen emulainen käyttää joka päivä modernia teknologiaa työssään. Tavoitteenamme on, että työnteko ei olisi riippuvaista ajasta tai paikasta, joten hyödynnämme pilviteknologiaa laajasti. Etätyönteko on meillä arkipäivää.

Tiedostamme ettei mitään palvelua voi erottaa ihmisestä. Ihmisen hyvinvointi vaikuttaa suoraan hänen tekemänsä asiakaspalvelun ja asiantuntijatyön laatuun. Jokaisen emulaisen työhyvinvoinnin, työ- ja perhe-elämän tasapainon sekä työtyytyväisyyden tukeminen ja edistäminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä tavoitteita.

EMU on mukana Great Place to Work -tutkimuksessa. Olemme sitoutuneita kehittämään työpaikkaamme Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon.

Ota yhteyttä