Haluatko emulaiseksi?

Omien vahvuuksien kehittämistä ja oppimista tuetaan

EMU on kasvukumppani ja kasvuyritys itsekin. Toimimme kaltaistemme kasvuhenkisten yritysten parissa tavalla, joka inspiroi omiamme ja on merkityksellinen asiakkaillemme. Tapamme toimia kumpuaa kulttuuristamme, jonka keskiössä ovat ihmiset ja asiakkaat.

”EMUn ilmapiiri on ennakkoluuloton ja kannustava. Välitämme, autamme ja tsemppaamme toisiamme.”, näin kuvaa eräs emulainen EMUlla vallitsevaa työilmapiiriä. Yhdessä tekeminen, muiden auttaminen ja tiedon jakaminen luovat EMUun yhteisöllisyyttä. Vaikka asiantuntijamme työskentelevät hyvinkin erilaisissa taloushallintoalan tehtävissä, kaikkia yhdistävät ilo ja ihmiskeskeisyys. Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen, mikä mahdollistaa niin oman kuin asiakkaidemme kasvun.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaan asiat. Tehtävämme on tulkita numeroiden kertomaa tarinaa sekä mallintaa tulevaisuutta, jotta asiakas voi hyödyntää tietoa liiketoimintansa ohjaamisessa ja tavoitteidensa saavuttamisessa. EMUsta löytyy laaja-alainen osaaminen asiakkaan kasvun tueksi. Sloganimme onkin ”Hugging your business!”

Millainen EMU on työnantajana?

EMU on mukavien tyyppien yhteisö. Me kannustamme emulaisia oppimaan ja kehittymään jatkuvasti. Tarjoamme modernit, sähköiset työvälineet ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti –  etätyöskentely on meillä arkipäivää!

Teknisten välineiden lisäksi meillä on vahvasti läsnä mentaliteetti, että haluamme olla asiakkaita lähellä. Emulainen asenne on proaktiivinen. Tunnemme kaikki toisemme, eikä meillä tarvitse arkailla avun pyytämistä työkaverilta. Meillä ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä.

Jos kaipaa tiukkaa ammattitaitoa ja asiantuntijuutta rennolla otteella, tutustu ihmeessä meihin. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena!

Tutustu uratarinoihin

Yksi Suomen parhaista työpaikoista

Olemme jälleen vuonna 2022 yksi Suomen parhaista työpaikoista. Saavutimme kymmenennen sijan Great Place to Work® Finlandin Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa. Tunnustus jaettiin meille nyt jo viidettä kertaa peräkkäin.

Haluaisitko emulaiseksi? Laita meille avoin hakemus tai hae avoinna olevan position kautta. Rekrytiimimme käy kaikki hakemukset läpi ja kutsuu osaamiseltaan sekä mindsetiltään sopivimmat hakijat haastatteluun.

Loading RSS Feed

”EMUlla tekemisen meininki, innostus, sekä halu kasvaa ja kehittyä näkyy ja tuntuu ilmapiirissä.” Mari, emulainen