Haluatko Emulaiseksi?

 

 

EMU on kasvukumppani ja kasvuyritys itsekin. Toimimme kaltaistemme kasvuhenkisten yritysten parissa tavalla, joka inspiroi omiamme ja on merkityksellinen asiakkaillemme. Tapamme toimia kumpuaa kulttuuristamme, jonka keskiössä ovat ihmiset ja asiakkaat.

Yhdessä tekeminen, muiden auttaminen ja tiedon jakaminen luovat EMUun yhteisöllisyyttä. Vaikka asiantuntijamme työskentelevät hyvinkin erilaisissa taloushallintoalan tehtävissä, kaikkia yhdistävät ilo ja ihmiskeskeisyys. Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen, mikä mahdollistaa oman ja asiakkaidemme kasvun.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaan asiat. Tehtävämme on tulkita numeroiden kertomaa tarinaa sekä mallintaa tulevaisuutta, jotta asiakas voi hyödyntää tietoa liiketoimintansa ohjaamisessa ja tavoitteidensa saavuttamisessa. EMUsta löytyy laaja-alainen osaaminen asiakkaan kasvun tueksi. Sloganimme onkin “We are hugging your business!”

Avoimet työpaikat

 

Olisiko sinusta EMUn asiakkaiden halaajaksi? Laita meille avoin hakemus tai hae avoinna olevan position kautta. Rekrytiimimme käy kaikki hakemukset läpi ja kutsuu osaamiseltaan sekä mindsetiltään sopivimmat hakijat haastatteluun.