Haluatko emulaiseksi?

Omien vahvuuksien kehittämistä ja oppimista tuetaan

EMU on kasvukumppani ja kasvuyritys itsekin. Toimimme kaltaistemme kasvuhenkisten yritysten parissa tavalla, joka inspiroi omiamme ja on merkityksellinen asiakkaillemme. Tapamme toimia kumpuaa kulttuuristamme, jonka keskiössä ovat ihmiset ja asiakkaat.

”EMUn ilmapiiri on ennakkoluuloton ja kannustava. Välitämme, autamme ja tsemppaamme toisiamme.”, näin kuvaa eräs emulainen EMUlla vallitsevaa työilmapiiriä. Yhdessä tekeminen, muiden auttaminen ja tiedon jakaminen luovat EMUun yhteisöllisyyttä. Vaikka asiantuntijamme työskentelevät hyvinkin erilaisissa taloushallintoalan tehtävissä, kaikkia yhdistävät ilo ja ihmiskeskeisyys. Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen, mikä mahdollistaa oman ja asiakkaidemme kasvun.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaan asiat. Tehtävämme on tulkita numeroiden kertomaa tarinaa sekä mallintaa tulevaisuutta, jotta asiakas voi hyödyntää tietoa liiketoimintansa ohjaamisessa ja tavoitteidensa saavuttamisessa. EMUsta löytyy laaja-alainen osaaminen asiakkaan kasvun tueksi. Sloganimme onkin ”Hugging your business!”

Millainen EMU on työnantajana?

Katso videolta mitä emulaiset kertovat EMUsta ja sen kulttuurista.

Avoimet työpaikat

Olisiko sinusta EMUn asiakkaiden halaajaksi? Laita meille avoin hakemus tai hae avoinna olevan position kautta. Rekrytiimimme käy kaikki hakemukset läpi ja kutsuu osaamiseltaan sekä mindsetiltään sopivimmat hakijat haastatteluun.

”EMUlla tekemisen meininki, innostus, sekä halu kasvaa ja kehittyä näkyy ja tuntuu ilmapiirissä.” Mari