Smartly.io

Facebook-mainonnan optimoinnin ratkaisujen kehittämiseen keskittynyt Smartly.io on kasvanut globaaliksi ohjelmistoyritykseksi.

EMU:n ja Smartly.ion yhteistyö alkoi jo yritystä perustettaessa

Alusta alkaen tavoitteena oli rakentaa globaali menestyvä yritys, jonka perustana ovat hyvä tiimi, asiakaslähtöinen tuotekehitys ja nopea innovointi. Yritys tahtoi tueksi kumppanin, joka hoitaisi luotettavasti ja joustavasti kaikki taloushallintoon liittyvät asiat.

EMU on ollut mahdollistamassa yrityksen rakettimaista kasvua ketterillä, skaalautuvilla ja kattavilla taloushallinnon palveluilla.

“EMUn vahvuutena ovat jatkuvat pienet taloushallinnon kehitysaskeleet. Hommat vaan toimii”, kertoo Smartly.io:n operatiivinen johtaja Anssi Rusi.

Käytännössä EMU on kiinteä osa Smartly.ion taloushallinto-osastoa. Se hoitaa tehokkaasti peruspalvelut, kuten palkanmaksun ja alvit. Suurin anti on kuitenkin strategisen päätöksenteon tukeminen tiiviillä yhteistyöllä ja kommunikaatiolla.

“Jos kumppanimme olisi joku muu kuin EMU, olisimme todennäköisesti joutuneet sopeutumaan toisen prosessiin. EMUn kanssa olemme yhdessä joustavasti miettineet, mikä on ydintoimintaamme ja mikä EMUn kannattaa hoitaa”, hän jatkaa.

”In less than 3 years, we’ve grown to a globally recognized Facebook Marketing Partner.” Kristo Ovaska, Founder & CEO, Smartly.io