ReceiptHero

EMU oli tukemassa ja auttamassa ReceiptHeroa rahoituskierroksella tarjoamalla heille interim CFO -palvelua.

ReceiptHerolle 2 M€ rahoitus – EMUlta CFO-tukea

Digitaalista kuittipalvelua kehittävä ReceiptHero keräsi joulukuussa 2020 kahden miljoonan euron rahoituksen pohjoismaiden suurimmilta alkuvaiheen yrityksiin keskittyneiltä pääomasijoittajilta. Lifeline Venturesin vetämällä kierroksella sijoittajina olivat suomalainen pääomasijoitusyhtiö Superhero Capital ja ruotsalainen Vidici Ventures. Aiemmin yhtiö on saanut enkelirahaa ja pääomalainaa puoli miljoonaa euroa.

EMU ja ReceiptHero haluavat muuttaa maailmaa

ReceiptHero haluaa eroon paperikuiteista ja kehittää digitaalista kuittipalvelua, joka yhdistää pankit, yritykset ja kuluttajat kuittidatan äärelle. ReceiptHeron visiona on tehdä Suomesta digitaalisen kuitinkäytön mallimaa parissa vuodessa. Me EMUlla jaamme heidän visionsa ja haluamme olla mukana kehittämässä toimintaa kohti kokonaan kuititonta arkea. EMUlla on asiakkainaan lukuisia muitakin eri aloja voimakkaasti disruptoivia toimijoita, joiden matkassa on äärettömän hienoa nähdä mihin maailma on hiljalleen mutta varmasti menossa.

EMUlta CFO-tukea

EMU oli tukemassa ja auttamassa ReceiptHeroa rahoituskierroksella tarjoamalla heille interim CFO -palvelua yhdessä Tuomo Rantasen (Turanco Oy) kanssa. ”Oli todella mahtavaa olla mukana auttamassa ReceiptHeroa tietäen, että tästä tulee jotain suurta ja merkityksellistä!”, summaa Rantanen. Toivomme pääsevämme auttamaan heitä jatkossakin seuraavissa kasvuponnisteluissa, sillä digitaalisen kuittidatan hyödyntäminen on vielä alkutekijöissään.

 

Rahoitusuutinen ReceiptHeron sivuilla: ReceiptHerolle 2 miljoonan euron rahoitus

ReceiptHeron visiona on tehdä Suomesta digitaalisen kuitinkäytön mallimaa parissa vuodessa.