IdeaStructura

EMU ja IdeaStructura löysivät alusta pitäen yhteistyömallin, joka osoittautui toimivaksi. EMU ymmärtää kuinka nykyaikainen talous- ja projektinhallinta toimivat.

Arvoa rakennusten arvon nostajalle

IdeaStructura on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijapalveluiden eliittiä. Laadukkaiden ja energiatehokkaiden rakennusten tutkimukset, suunnittelu ja rakennuttamisen projektinjohto on nostanut yrityksen liikevoiton kolmessa vuodessa jo 20%:iin.

IdeaStructuralla on ollut perustamisesta lähtien tahto palvella asiakkaitaan hyvin. Jotta se onnistuu, asiantuntijatyöhön on varattava aikaa, ja sisäisten toimintojen on oltava tehokkaita.

EMU ja IdeaStructura löysivät alusta pitäen yhteistyömallin, joka osoittautui toimivaksi. EMU ymmärtää kuinka nykyaikainen talous- ja projektinhallinta sekä toiminnanohjaus ja prosessien kehitys toimivat saumattomasti yhteen. Ja kuinka niitä kehitetään yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

IdeaStructura haluaa toteuttaa taloushallinnon mahdollisimman kustannustehokkaasti. EMUlta se saa taloushallinnon peruspalveluiden lisäksi neuvonta- ja kehityspalveluita yrityksen johdolle. Aika ajoin toteutetaan yhdessä myös pieniä kehitysprojekteja.

 

Kasvua kokonaisvaltaisesti

“Tykkään EMUn kokonaisvaltaisesta palvelumallista. Meille on pienenä firmana tehokasta saada EMUlta ammattiapua myös satunnaisiin laki- ja henkilöstöhallintaan liittyviin kysymyksiin”, kertoo IdeaStructuran toimitusjohtaja Jyrki Jalli.

Hektisellä ja kilpaillulla rakennusalalla menestyminen vaatii joustavuutta ja ketteryyttä myös yhteistyökumppaneilta.

“Emulaiset ovat hyvin tavoitettavissa, he kuuntelevat ja palvelevat. Vaikka työtä tehdään kriittisesti rakentavassa hengessä, se tapahtuu silti rennosti ja hymyillen”, iloitsee Jalli.

"Emulaiset ovat hyvin tavoitettavissa, he kuuntelevat ja palvelevat. Vaikka työtä tehdään kriittisesti rakentavassa hengessä, se tapahtuu silti rennosti ja hymyillen." Jyrki Jalli, toimitusjohtaja, IdeaStructura