Dottir

Dottir Asianajotoimisto Oy:tä ja EMUa yhdistää kyky kyseenalaistaa konservatiivisten toimialojensa toimintatavat. Molemmat yritykset haluavat olla suunnannäyttäjiä.

Dottirin ja EMUn yhteinen taival

Dottir Asianajotoimisto Oy:tä ja EMUa yhdistää kyky kyseenalaistaa konservatiivisten toimialojensa toimintatavat. Molemmat yritykset haluavat olla suunnannäyttäjiä, jotka kehittävät alaansa ja tuovat uusia fiksuja palveluita kasvuhaluisille asiakkailleen.

“Pidän EMUn vastuullisesta ja proaktiivisesta tavasta toimia. Taloushallinto on silloin hyvin ulkoistettu, kun keskitytään olennaiseen ja asiat hoituu”, kertoo Dottirin osakas ja asianajaja Jukka Pello.

Dottir on ensimmäisen elinvuotensa aikana saanut EMUlta laskutusta lukuun ottamatta kaikki sähköisen taloushallinnon palvelut ja konsultoinnin. Dottir on vuodessa kasvanut kuuden osakkaan firmasta yli kymmenen asiantuntijan organisaatioksi. Nyt se mahdollistaa asiakkailleen kansainvälisiä kasvupolkuja myös Berliinin ja Piilaakson toimistojensa kautta. EMU on tarjonnut Dottirin nopeasti skaalautuneen liiketoiminnan kasvuun taloushallinnon palveluiden lisäksi tukea ja turvaa.

“EMU tuntee yrityksen elinkaaren ja esittää meille suurten linjausten edistyessä jo valmiiksi pureskeltuja toimintaehdotuksia”, toteaa Pello.

Molemmat haluavat olla nostamassa Suomen taloutta auttamalla kasvuyrityksiä menestymään omalla taloushallinnon ja juridiikan osaamisellaan.

Startup-maailman tuntemus yhdistävänä tekijänä

EMUlla on asiakkainaan erilaisissa tilanteissa olevia startup- ja kasvuyrityksiä, joista isoksi kasvaneiden ja kansainvälistyneiden yritysten luotsaaminen vaativat jo suurempia muskeleita. Laadukkaiden palveluiden hinnat pysyvät kuitenkin ketterien työkalujen ansiosta järkevällä tasolla.

Dottir ja EMU edustavat lean-ajattelua, jossa uudenlaisten kevyiden asiantuntijapalveluiden avulla mahdollistetaan olennaiseen keskittyvää asiakaspalvelua. Nämä yritykset luottavat matalaan organisaatiorakenteeseen ja digitaalisiin työkaluihin. Ne rohkenevat etsiä uusia palvelu- ja yhteistyömalleja sekä toteuttaa selkokielisiä palveluita ihmiseltä ihmiselle.

Molemmat haluavat olla nostamassa Suomen taloutta auttamalla kasvuyrityksiä menestymään omalla taloushallinnon ja juridiikan osaamisellaan. EMU ja Dottir järjestivät mm. yhteisen seminaarin startup-yrityksille ja kasvuyrityshengessä lisää on varmasti luvassa.

“Yhteistyömme on hedelmällistä keskinäistä jeesaamista. Sparrailemme puolin ja toisin” Jukka Pello, Dottir