Neuvontapalvelut

Varmista kasvusi oikeanlaisilla ohjeilla

Yritystoiminnan ohjaamisessa ja talouden hallinnassa tärkeintä on ymmärtää tarinaa lukujen taustalla. Asiantuntijamme auttavat sinua tulkitsemaan talouden lukuja ja tuottavat tietoa päätöksenteon tueksi.

Palveluihimme kuuluvat niin raportointi, ennusteet ja laskelmat kuin rahoitus- ja yritysjärjestelyt. Neuvontapalvelumme pitävät huolen, että yrityksesi kasvuvauhti ei hyydy. Ne vastaavat vaativampiin raportoinnin ja taloushallinnon neuvonnan tarpeisiin. Neuvontapalveluista saa tarvittaessa controllerin tai talousjohtajan avuksi kasvu- ja rahoitushaasteiden ymmärtämisessä. Luomme esimerkiksi kassavirtaennusteet ja vastaamme haastavampiin verotuskysymyksiin kansainvälisissäkin asioissa. Alla on kerrottuna hieman tarkemmin palveluvalikoimastamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi kohti tavoitteita.

 

Kassavirtaennuste

Kassanhallinta on kannattavan kasvun ja liiketoiminnan perusta. Hyvällä kassanhallinnalla yrityksesi selviää päivittäisistä maksuista, saa nopeammin saatavansa kassaan ja voi sijoittaa tuottoisasti osan rahoista. Saadaksesi tarkan kuvan yrityksesi maksuvalmiudesta ja voidaksesi investoida ja sijoittaa rahasi oikein, neuvontatiimimme laatii yrityksellesi kassavirtaennusteen. Kassavirtaennuste on päätöksenteon tärkein apuväline ja mahdollistaa kannattavan kasvun.

 

Business Controller

EMUn Business Controller toimii talousjohtajan oikeana kätenä. Business Controllerin tehtäviin kuuluvat pääosin sisäinen raportointi sekä lyhyen aikajänteen talousennusteiden laatiminen. Saat päätöksenteon tueksi analysoitua talousdataa, jonka avulla voit ohjata liiketoimintaasi tehokkaasti oikeaan suuntaan.

 

CFO

Tarvitsetko vahvistusta yrityksesi strategiseen talousjohtamiseen? EMUn CFO on neuvonantaja, joka tukee yrityksesi johtoa niin päätöksenteossa, strategisessa talousohjauksessa kuin pitkäaikaisten ennustemallien rakentamisessa.

 

Veroneuvonta

Verotus on monitahoinen ja mutkikas kokonaisuus, joka aiheuttaa yrittäjille usein päänvaivaa. Veroasiantuntijoillamme on kuitenkin laaja näkemys verotuksen eri tilanteista. Oli kyseessä verotuksen erikoistilanteet tai vaikkapa kansainvälisen arvonlisäverotuksen kysymykset, veroasiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

 

Rahoitus

Startup- ja kasvuyritykselle rahoitus on elintärkeää, mutta rahoituksen hakeminen voi olla harvinaisen vaikeaa. Sijoittajan rahasta kilpailevat monet muutkin, joten kaiken pitää olla kunnossa ja loppuun asti mietitty, ennen kuin rahoituskierrokselle voi edes harkita lähtevänsä. Lähtökohtana rahoituskierrokselle on, että yritys on due diligence -valmiudessa ja että yrityksellä on olemassa ajantasainen liiketoimintasuunnitelma. Mikäli näin ei ole, autamme mielellämme myös näissä. Samanaikaisesti voimme auttaa yrityksen corporate governance -rakenteen määrittelyn kanssa, jolloin käymme läpi yrityksen hallinto- ja johtamisjärjestelyt.

Kysy lisää palveluistamme

Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon 010 318 0950. Autamme mielellämme!


"Alkuvaiheen rahoituksen monimutkaisuuden hallinnassa on olennaista, että kumppani voi auttaa. Näiden kaikkien yhtälö ja hallitseminen on ollut yksi tärkeimmistä osa-alueista yhteistyössä. Homma on saatu hienosti maaliin EMUn kanssa” Paula Viinamäki, CEO, Duuers

Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi!