Lakipalvelut

Turvaa selustasi lakipalveluilla

Olit vasta liiketoiminnan alkuvaiheessa tai jo vakiinnuttanut asemasi toimialalla, yritystoimintaan liittyy aina juridisia seikkoja. Jotta et menisi pyörälle päästä pykälä- ja sopimusviidakossa, lakitiimimme tarjoaa tukea päivittäisen liiketoiminnan pyörittämiseen.

EMUn ideologiana on antaa yhtiölle vapaus keskittyä omaan liiketoimintaan. Lakipalvelut ovat tärkeä osa kasvun kokonaisratkaisua. Muutaman tunnin lakikonsultoinnilla vähennät merkittävästi tulevaisuuden riskejä ja poistat esteitä kasvupolullasi. Mikäli eteesi tulee kysymys yritysjärjestelyä, sopimuskokonaisuutta tai mitä tahansa muuta koskien, EMUn lakipalvelu antaa juuri sinun tilanteeseen sopivan ratkaisuehdotuksen nopeasti. Juristimme auttavat juridisissa kompastuskivissä jo varhaisessa vaiheessa ennen kuin kasvusi pysähtyy, verokarhu on kannoilla tai yrityksen osakkaat ovat toistensa kurkuissa kiinni. Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan sinua askarruttavista kysymyksistä. Asiantuntijamme auttavat sinua niin pienissä kuin isoissa kysymyksissä. Palvelupalettiimme kuuluvat muun muassa seuraavat:

 

Yhtiöoikeudelliset toimeksiannot

Oletko perustamassa yritystä tai myymässä sitä? Onko yrityksesi valmis rahoituskierrokselle tai häämöttääkö exit? Lakitukemme auttaa sinua muun muassa osakassopimusten laatimisessa, optio-ohjelmien ja kannustinjärjestelmien parissa, due diligence -valmiudessa, osakeanneissa ja yritysjärjestelyissä.

 

Työoikeudelliset toimeksiannot

Kun henkilöstöön liittyvät sopimukset ja velvoitteet tulevat ajankohtaiseksi, työoikeudellinen tukemme on käytettävissäsi. Lakitiimimme auttaa muun muassa työ- ja johtajasopimusten parissa, irtisanomis- ja lomautustilanteissa sekä yhteistoimintalain velvoitteiden parissa.

 

Vero-oikeudelliset toimeksiannot

Aiheuttavatko veroasiat sinulle harmaita hiuksia? Vero-oikeudellinen tukemme auttaa sinua muun muassa tappion vähennysoikeuden palauttamisessa, vastineiden tai selvitysten laatimisessa veroviranomaiselle sekä ennakkoratkaisupyynnöissä.

Kysy lisää palveluistamme

Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon 010 318 0950. Olemme yhteydessä pikapuoliin!


”Meillä on EMUn kanssa lähes reaaliaikainen ja välitön suhde. Yhteistyöhenkilöiden kanssa toimiminen on kuin omien kollegoiden kanssa tekisi töitä – meillä on jatkuva keskusteluyhteys." Elina Mauno, COO, Kasvuryhmä

Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi!