HR

Ihmiset ja kulttuuri liiketoiminnan tueksi

Henkilöstöhallinto ei ole pelkkä tukitoiminto, vaan tavoitteellinen henkilöstöjohtaminen ja -suunnittelu mahdollistavat yrityksen kannattavan kasvun. Yrityksen havitellessa nälkäisesti kasvua, jäävät toimintatavat ja prosessit usein määrittelemättä ja pian ollaan tilanteessa, jossa sekavasti hoidetut työsuhdeasiat haittaavat kasvua ja jo olemassa olevaa liiketoimintaa. Sen lisäksi, että ulkoistetut HR-palvelut ovat kustannustehokas ratkaisu, vapauttavat ne myös yrityksen omia resursseja ydinliiketoimintaan.

EMU tarjoaa kattavat HR-palvelut strategisesta HR-johtamisesta työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin aina rekrytoinnista työsuhteen päätökseen. Määrittelemme yhdessä merkitykselliset, juuri sinun yrityksesi liiketoimintaa tukevat henkilöstötavoitteet ja konkreettisen suunnitelman niiden toteuttamiseksi.

 

Henkilöstöhallinnon ACD

 

HR Admin

Toimivilla henkilöstökäytänteillä tuetaan yrityksen kasvun eri vaiheita. Työnantajalla on lain määräämiä velvoitteita, jotka muuttuvat yrityksen kasvaessa. Meiltä saat tukea operatiiviseen henkilöstöhallintoon ja työsuhdeneuvontaan. EMUn asiantuntijat auttavat lakisääteisissä ja hallinnollisissa työsuhdeasioissa, sekä tarvittaessa mm. henkilöstöjärjestelmien kanssa.

 

HR Culture

Kulttuurin merkitys korostuu erityisesti kasvussa. Henkilöstökulttuuria kehittämällä tuetaan yrityksen arvoja, missiota ja tavoitteita. HR Culture vastaa yrityksen tarpeisiin kun kaivataan yrityskulttuurin mukaisten arvojen määrittämistä tai vahvistamista, apua henkilöstöhallinnon vuosikellon rakentamiseen ja tavoitteiden asettamiseen sekä seuraamiseen, työntekijöiden sitouttamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tarpeen vaatiessa analysoimme nykyiset henkilöstökäytännöt ja autamme luomaan uusia. Tarjoamme myös työkalut henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

 

HR Development

HR Development on strategista ja liiketoimintalähtöistä henkilöstösuunnittelua, jonka kautta syntyy tyytyväinen, sitoutunut ja tuottava työyhteisö. Tarjoamme työkalut johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen, muutosjohtamiseen sekä tarvittavan osaamisen löytämiseen ja johtamiseen. Yritysvastuu- ja eettisyys- teemojen toteuttaminen osana HR-työtä kuuluu myös palvelupalettiimme.

Haluatko keskustella lisää HR-palveluistamme?

Vastaan kysymyksiisi mielelläni!

Tiina Lönn
People & Culture Manager
tiina.lonn@emu.fi
050 393 4761

Kysy lisää palveluistamme

Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon 010 318 0950. Olemme pikapuoliin yhteydessä!"Näimme, että kasvamme yhdessä ja että EMUlla on kyky kasvaa meidän mukana sinne, minne olemme menossa" Paula Viinamäki, CEO, Duuers

Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi!