Kasvupalvelut

Enemmän kuin kirjanpitoa

Kasvukumppanina EMU räätälöi kokonaisvaltaisen ratkaisun mahdollistamaan yrityksen kasvun tavoitteet.

EMU räätälöi kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka tukee yrityksesi kasvutavoitteita. Kasvukumppani auttaa ratkomaan kasvun haasteita yhdistämällä taloushallinnon, juridiikan, rahoituksen, kassanhallinnan ja talousjärjestelmät toimivaksi kokonaisuudeksi. Sitoudumme palvelemaan yrityksesi kasvutavoitteita, ja huolehdimme laadukkaan talousdatan tuottamisesta ja raportoinnista. Meillä kirjanpito ja palkanlaskenta lähtevät yrityksesi tavoitteista, jotta voimme tukea yrityksesi menestystarinaa.

Talouspalvelut

Jätä talousasiat talousammattilaiselle

Meitä motivoi räätälöidystä talouspalvelusta syntyvä hyöty asiakkaan liiketoiminnassa. Keskity myyntiin ja yrityksesi kehittämiseen. Jätä talousasiat talousammattilaiselle.

Talouspalvelumme kattavat kaikki lakisääteiset vaatimukset ja ilmoitukset niin kirjanpidollisesti kuin palkanlaskennassa. Rakennamme yrityksellesi taloushallinnon palvelupaketin, joka mahdollistaa yrittäjälle omaan osaamisalaansa keskittymisen – ennen kaikkea tuotteensa tai palvelunsa myymisen ja yrityksen kasvattamisen. Talouspalvelumme eivät ainoastaan säästä aikaasi ja henkisiä voimavarojasi, vaan sitoudumme palveluidemme kautta myös tavoitteidesi saavuttamiseen.

 

Lakipalvelut

Turvaa selustasi lakipalveluilla

EMUn ideologiana on antaa yhtiölle vapaus keskittyä omaan liiketoimintaan. Lakipalvelut ovat tärkeä osa kasvun kokonaisratkaisua. Muutaman tunnin lakikonsultoinnilla vähennät merkittävästi tulevaisuuden riskejä ja poistat esteitä kasvupolullasi. Mikäli eteesi tulee kysymys yritysjärjestelyä, sopimuskokonaisuutta tai mitä tahansa muuta koskien, EMUn lakipalvelu antaa sinulle nopeasti vastauksen ja ratkaisuehdotuksen sinun tilanteeseesi! Juristimme auttavat juridisissa kompastuskivissä varhaisessa vaiheessa ennen kuin kasvusi pysähtyy, verokarhu on kannoilla tai yrityksen osakkaat toistensa kurkussa kiinni.

Ota yhteyttä meihin ja keskustele sinua askarruttavista kysymyksistä. Asiantuntijamme auttaa sinua niin pienissä kuin isoissa kysymyksissä!

Neuvontapalvelut

Varmista kasvusi oikeanlaisilla ohjeilla

Palvelemme ensisijaisesti yritystäsi, emme verottajaa.

Neuvontapalvelumme pitävät huolen, että yrityksesi kasvuvauhti ei hyydy. Ne vastaavat vaativampiin raportoinnin ja taloushallinnon neuvonnan tarpeisiin. Neuvontapalveluista saa tarvittaessa controllerin tai talousjohtajan avuksi kasvu- ja rahoitushaasteiden ymmärtämisessä. Luomme esimerkiksi kassavirtaennusteet ja vastaamme haastavampiin verotuskysymyksiin kansainvälisissäkin asioissa.

Talousjärjestelmät

Taloushallinnon ohjelmistojen konsultaatio. Mikä järjestelmäkokonaisuus sopii yrityksellesi parhaiten?

Järjestelmät ovat olennainen osa taloushallinnon kokonaisuutta ja pyrimme 100% sähköisyyteen heti alusta alkaen. Järjestelmiä on käytössä monia ja avullamme kartoitamme yrityksellesi niistä jouhevan kokonaisuuden.