EMU 15 vuotta!

 

Mistä kaikki sai alkunsa?

Vuonna 2007 kaksi lapsuudenystävää Itä-Helsingistä, Samuli ja Pekka, ryhtyivät opiskeluiden ohessa tekemään kirjanpitoa kaveripiirinsä startupeille saadakseen lisäansioita. Samaistuminen kanssayrittäjien arkipäiväisiin ongelmiin toi oivalluksen asiakaskeskeisyyden tärkeydestä heti toiminnan alussa.

Vuoden 2010 aikana puuhastelu oli muuttumassa vakavammin otettavaksi yritystoiminnaksi. Tämän myötä kolmas lapsuudenystävä, Tapio, ryhtyi osakkaaksi. Yrityksen kasvu koettiin organisoitumisen kannalta merkittäväksi tekijäksi, ja niin palkattiin myös ensimmäiset työntekijät.

 

Katse eteenpäin, mihin nokka näyttää?

EMUn perustajien ihmiskeskeiset arvot ja tekemisen meininki ovat siivittäneet EMUn kasvujohteista taivalta nyt jo 15 vuoden ajan. Vuonna 2022 EMU otti ensimmäisen kansainvälisyysloikan Pohjoismaissa. Ruotsin, Norjan ja Tanskan toimistojen myötä EMU työllistää jo yli 100 henkilöä. Tänä päivänä EMU tarjoaa laajan skaalan talous-, hr- ja lakipalveluita startup-, yrittäjä- ja asiantuntijabisneksissä.

Maailma muuttuu ja EMU siinä mukana. Yksi on kuitenkin varmaa: EMUn alkuajoilta asti meitä kannatelleet ihmiskeskeiset arvot ovat jääneet pysyäkseen.

 

Katso video, jossa milestone-nostoja yritystaipaleelta:

 

And the journey continues… Still hugging your business!

 

 

Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi