EMU yrityksenä

EMU on uuden aikakauden talousasiantuntija, joka tukee ja kehittää suomalaisten kasvuyritysten taloushallintoa ja -johtamista.

Mekin olemme kasvuyritys. Vuonna 2021 ylsimme 6,5 miljoonan euron liikevaihtoon ja henkilöstömme lukumäärä nousi yli 90. Tutustu alla lukuihimme ja kulttuuriimme.

2007 Perustettu
6,5 M€ Liikevaihto
3 toimistoa
90 emulaisia
453 vuotta työkokemusta
260mrk/min Keskimääräinen kirjoitusnopeus
770 Asiakasta
1077 Slack-viestiä per päivä
120 Startup-asiakasta
95% Asiakkaistamme suosittelee meitä
98% Tyytyväisyysaste nopeaan viestintäämme
110% Sitoutuminen asiakkaan bisneksen tukemiseen

Vahvuutemme on monipuolisuutemme ja yhteistyökykymme

Yhteisössämme on sekoitus eri alojen ammattilaisia. Joukossamme on talouden ammattilaisten lisäksi juridiikan, tietotekniikan, markkinoinnin, myynnin, henkilöstöjohtamisen ja monien muiden alojen osaajia. EMU on erilaisista taustoista tulleiden ihmisten yhteisö, joka haluaa mahdollistaa asiakkailleen menestystarinan. Emulaisten yhteystiedot löydät täältä.

Kehitymme jatkuvasti
– asiakkaidemme kanssa

Juuremme ovat startup-maailmassa, jossa olemme päässeet jo vuodesta 2012 tutustumaan mitä huikeimpiin innovaatioihin. Sieltä meille on jäänyt kokeilukulttuurin asenne, josta kumpuaa uniikki tapamme kehittää yhteisöämme. Uskomme vahvasti, että pystymme lähitulevaisuudessa kilpailemaan IT-talojen kanssa Suomen parhaan työpaikan positiosta. Olemme jälleen vuonna 2022 yksi Suomen parhaista työpaikoista. Saavutimme tänä vuonna Great Place to Work -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa kymmenennen sijan. Koska tavoitteemme on olla ykkönen, tarkoittaa se että meillä on vielä työtä edessä.

EMU on Green Office -sertifioitu

EMU haluaa olla moderni toimija ja kantaa kortensa kekoon vastuullisuusasiat huomioiden. Tästä pitkäjänteisestä työstä konkreettisena todisteena meille myönnettiin vuonna 2020 WWF:n Green Office -sertifikaatti. Päätavoitteenamme ei luonnollisesti ollut pelkästään sertifikaatin saaminen, vaan Green Office on tarjonnut oivan työkalun toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja seuraamiseen. Vastuullisuus on osa emulaisten DNA:ta! Tutustu EMUn vastuullisuusraporttiin.

Palvelut - suurille ja pienille yrityksille

Olemme tärkein kumppani startupeille ja kasvuyrityksille, jotka haluavat henkilökohtaisempaa palvelua, ennakoitavuutta liiketoimintaan, tukea johdon päätöksentekoon ja helppoutta hallinnollisten asioiden hoitoon.