EMU yrityksenä

EMU on uuden aikakauden talousasiantuntija, joka tukee ja kehittää suomalaisten kasvuyritysten taloushallintoa ja -johtamista.

Mekin olemme kasvuyritys. Vuonna 2018 kasvoimme hallitusti. Keskityimme kehittymään yhteisönä ja viemään useamman asiakkaistamme kohti menestystarinoita. Ylsimme 3,2 miljoonan euron liikevaihtoon ja henkilöstömme lukumäärä nousi yli viidenkymmenen. Tutustu alla lukuihimme ja kulttuuriimme.

2007 Perustettu
3,2M Liikevaihto 2018
3 toimistoa
74 emulaisia 2019
453 vuotta työkokemusta
260mrk/min Keskimääräinen kirjoitusnopeus
582 Asiakasta
691 Slack-viestiä per päivä
92 Startup-asiakasta
95% Asiakkaistamme suosittelee meitä
98% Tyytyväisyysaste nopeaan viestintäämme
110% Sitoutuminen asiakkaan bisneksen tukemiseen

Vahvuutemme on monipuolisuutemme ja yhteistyökykymme

Yhteisössämme on sekoitus eri alojen ammattilaisia. Joukossamme on talouden ammattilaisten lisäksi juridiikan, tietotekniikan, markkinoinnin, myynnin, henkilöstöjohtamisen ja monien muiden alojen osaajia. EMU on erilaisista taustoista tulleiden ihmisten yhteisö, joka haluaa mahdollistaa asiakkailleen menestystarinan.

Kehitymme jatkuvasti
– asiakkaidemme kanssa

Juuremme ovat startup-maailmasta, jossa olemme päässeet jo vuodesta 2012 tutustumaan mitä huikeimpiin innovaatioihin. Sieltä meille on jäänyt kokeilukulttuurin asenne, josta kumpuaa uniikki tapamme kehittää yhteisöämme. Uskomme vahvasti, että pystymme lähitulevaisuudessa kilpailemaan IT-talojen kanssa Suomen parhaan työpaikan positiosta. Olimme vuonna 2019 Great Place to Work -kisassa pienten yritysten sarjassa sijalla 9. Koska tavoitteemme on olla ykkönen, tarkoittaa se, että meillä on paljon työtä edessä.

"Vaivatonta yhteistyötä samanhenkisen kumppanin kanssa" Elina Mauno, COO, Kasvuryhmä

Palvelut - suurille ja pienille yrityksille

Olemme tärkein kumppani startupeille ja kasvuyrityksille, jotka haluavat henkilökohtaisempaa palvelua, ennakoitavuutta liiketoimintaan, tukea johdon päätöksentekoon ja helppoutta hallinnollisten asioiden hoitoon.