Kirjanpito Helsinki

EMUsta yrityksesi kasvukumppani

Kirjanpito Helsinki vaatii osaavan yhteistyökumppanin

Ovatko tulevaisuuden tavoitteesi korkealla ja tarvitset kasvuun skaalautuvat sekä muihin prosesseihin ja järjestelmiin integroitavat kustannustehokkaat palvelut? Onko tavoitteenasi määrätietoinen liiketoiminnan kehittäminen ja tehostaminen? Kirjanpito ja muut tilitoimistopalvelut Helsingissä ja ympäri Suomen tarjoaa tilitoimisto EMU – Kirjanpito Helsinki.

Kehittynyt sähköinen taloushallinto taipuu perinteisten kirjanpitotehtävien lisäksi laajasti myös yrityksen hallinnon ja talouden suunnittelun apuvälineeksi. EMUssa tarjoammekin kirjanpitopalveluiden lisäksi monipuolisesti asiantuntevaa konsultaatiota yrityksesi talouden suunnitteluun ja johtamiseen.

Kasvua Helsingissä, Suomessa ja rajojen ulkopuolella

Kirjanpito Helsinki joustavat palvelutOlemme suunnitelleet tuloshakuiselle kasvuyrittäjälle Kasvukumppani-palvelun, joka auttaa yritystäsi juridisissa asioissa ja ennakoivien taloushallintoprosessien käyttöönotossa. EMU tuntee erityisen hyvin Helsingin ja muun Suomen startup-maailman ja auttaa sinua kaikissa yrityksesi taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Voit keskittyä paremmin ydinosaamiseesi, kun me asiaan vihkiytyneet emut otamme vastuun hallinnollisista asioista ja autamme ennustamaan yrityksesi talouden kehitystä. Kumppaninasi rakennamme yhdessä yrityksellesi kilpailuetua lähes reaaliaikaisen kirjanpidon ja siitä johdettavien analyysien ja ennusteiden muodossa. Reagoinnin sijaan autamme yritystäsi toimimaan ennakoivasti.

Kasvukumppani-palvelumme tarjoaa sinulle

  • kuukausittaisen kirjanpidon,
  • lakisääteisen raportoinnin verottajalle (vuosi-¬ilmoitukset, tilinpäätös ja tuloveroilmoitus),
  • lakisääteisen raportoinnin vakuutusyhtiöille
  • kuukausittaisen kassavirtaennustamisen sekä
  • kuukausittaisen budjetoinnin ja tulosennusteet.

EMUn Kasvukumppani on ennen kaikkea proaktiivista Due Diligence*-valmiutta. Yrityksen hallintoasiakirjat on helpompi pitää jatkuvasti järjestyksessä kuin saattaa ne ajan tasalle vasta rahoituskierroksen tai yrityskaupan tullessa ajankohtaiseksi. Kasvukumppani varmistaa, että kaikki yrityksen taloushallintoprosessit tukevat ja mahdollistavat yrityksen kasvua. Kasvukumppani keskittyy erityisesti juridisiin palveluihin ja ottaa myös vastuun hallinnollisesta puolesta. Tarpeenne voi olla esimerkiksi voimakas satsaus tietojärjestelmä- tai prosessikehitykseen. Tällöin luomme teille jatkuvan kehittämisen mallin, jossa voimme joko rakentaa uusia tai tehostaa olemassa olevia prosessejanne.

Kirjanpito Helsinki – Täydentävät palvelumme

Kasvukumppani-palvelupakettia voit kätevästi täydentää muilla palveluillamme tarpeidesi mukaan. Suosittuja täydentäviä palveluitamme ovat

  • PalkkaPro – koko lakisääteisen palkkahallintovastuun ulkoistamispalvelu sekä
  • Hallintosihteeri – rutiininomaisten hallinnollisten tehtävien ulkoistamispalvelu

Miksi tyytyisit pelkkään kirjanpitopalveluun, kun tarjoamme sinulle eväät yrityksesi laajamittaiseen taloushallintoon ja tulevaisuuden suunnitteluun?

Ammattilaiset kaiken takana – Kirjanpito Helsinki, Turku ja Oulu

Emuilla on laaja koulutus- ja osaamispohja eri toimialoilta, liiketoiminnoista ja yritysmuodoista. Lisäksi päivitämme osaamistamme kaiken aikaa ja olemme innokkaita perehtymään jokaisen kumppanimme liiketoimintaan ja toimialan erityispiirteisiin. Olemme valmiita toimimaan apunasi yrityksesi kaikissa elinkaaren vaiheissa. Perinteinen kirjanpito perustuu historiatietojen kirjaamiseen ja raportointiin. Emut auttavat sinua näkemään myös tulevaisuuteen.

Tarjoamme kaikki kirjanpito-, tilinpäätös-, ennuste-, laki- ja HR-palvelumme sähköisesti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Päätoimistomme sijaintipaikka on Helsinki. Saamme myös etäyhteyden minne vain.

Kirjanpito Helsinki – Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin jutellaan tulevaisuudestanne!

*DD-, eli Due Diligence-valmius tarkoittaa yrityskauppaa varten tarvittavaa yrityksen nykytilan kokonaisukuvan hahmottamista ja siitä johdettuja tulevaisuuden ennusteita. Nämä ovat mahdollisia, kun yrityksen hallinto on huolellisesti dokumentoitu.

Ota yhteyttä