Kasvukumppani

Tuloshakuisen kasvuyrityksen huippuluokan good governance -vakuutus.

Tulevaisuuden tavoitteenne ovat korkealla ja tarvitsette kasvuun skaalautuvat ja muihin prosesseihin integroitavat kustannustehokkaat palvelut. Tavoitteenne on määrätietoinen liiketoiminnan kehittäminen ja tehostaminen.

Viiden tähden talousjohtaja

Kasvukumppani-palvelu on jatkuvaa palvelua ja keskittyy varmistamaan, että kaikki yrityksen taloushallintoprosessit tukevat ja mahdollistavat yrityksen kasvua. Kasvukumppani keskittyy erityisesti juridisiin palveluihin ja ottaa vastuun hallinnollisesta puolesta. Tarpeenne voi olla esimerkiksi vahva satsaus tietojärjestelmä- tai prosessikehitykseen. Tällöin luomme teille jatkuvan kehittämisen mallin, jossa askel askeleelta voimme joko rakentaa uusia prosesseja tai tehostaa olemassa olevia prosessejanne.

Reaaliaikainen kirjanpito ja tulevaisuuteen suuntautunut raportointi varmistavat, että yrityksenne johdolla on riittävä näkemys firmanne taloustilanteesta myös tulevaisuudessa. Ennakoinnilla saavutetaan vahvaa kilpailuetua.

Palvelu sisältää

  • kuukausittaisen kirjanpidon
  • lakisääteisen raportoinnin verottajalle
  • lakisääteisen raportoinnin vakuutusyhtiöille
  • kuukausittaisen kassavirtaennustamisen
  • kuukausittaisen budjetoinnin ja tulosennusteet

Kasvukumppanin palvelut ovat proaktiivista valmistautumista ja DD-valmiutta. Yrityksen hallintoasiakirjat on helpompi pitää ajan tasalla kuin saattaa ajan tasalle rahoituskierroksen tai yrityskaupan kohdatessa.

Kasvukumppanin talouspalveluita voitte täydentää hallintopalveluilla varmistaen, että myös yrityksen muut hallinnolliset asiat ovat kunnossa. Lue esimerkiksi PalkkaPro ja Hallintosihteeri-palveluistamme.

Ota yhteyttä