Etsimme uusia emulaisia!

Asiakkaamme lennättävät meitä kasvuun ja kaipaamme lisäsiipiä, jotta pystymme ylläpitämään lentoamme.

 

 

EMU – Taloushallinnon asiantuntija haussa!

Taloushallinnon asiantuntijuus on muutoksessa, kun teknologian ja asiakaskeskeisyyden megatrendit värittävät työtämme entistä vahvemmin. Otamme mielellämme kyytiin taloushallinnon ammattilaisen, jolla olisi intoa kehittää itseään, ja sparrailla niin asiakkaita kuin muita emulaisia.

EMUssa pääset mukaan monimuotoiseen joukkoon, jossa pyritään ennakoimaan ja vastaamaan kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeisiin. Kirjanpito on vain yksi osa palveluitamme. Otamme huomioon yrityksen kasvun elinkaarivaiheet monesta eri näkökulmasta. Siksi EMUsta löytyy taloushallinnon osaamisen lisäksi laki-, HR- ja järjestelmäalan ammattilaisia.

Asiakaskunnassamme on runsaasti startup- ja kasvuyrityksiä. Meidän tehtävämme on ymmärtää asiakkaidemme nopeasti muuttuvia tarpeita. Tahtotilamme on tarjota ketterää palvelua hyvällä fiiliksellä.

Asiakkaan menestyminen on meidän menestymistä. Tämä on vahvasti sidoksissa kulttuuriimme ja toimintatapoihimme.

Kasvukumppanuutta asenteella

 

 

Emulainen on mukava kaveri; palvelualtis, sympaattinen, innokas, charmantti, huolehtiva, valmis tarttumaan haasteisiin ennakkoluulottomasti ja utelias tutkimusmatkailija. Mikäli koet, että suurin osa näistä vastaa sinun luonnettasi, ja yllä olevan kuvauksen perusteella EMU voisi olla sinulle sopiva työpaikka, haluaisimme kuulla sinusta lisää.

Voit tutustua yhteisömme kulttuuriin ja ihmisiin yritys- ja yhteystiedot-osiossa, sekä vapaamuotoisemmin Instagramissa. Se löytyy nimellä @emulaiset. Vaikutamme myös Facebookissa, missä on tarkoitus tuoda esille asiakkaidemme menestystarinoita ja meneillään olevia ajankohtaisia EMU-asioita. LinkedInissä pyrimme olemaan aktiivisia ja osallistumaan ajankohtaisiin keskusteluihin. Klikkaa rohkeasti tuosta oikealta “Tule meille töihin” -palkkia, niin jutellaan lisää.

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Duunitorin kanssa. Lue heidän artikkeli täältä.

Tervetuloa joukkoomme — vastaan mielelläni kysymyksiisi!
  • Kirjoittanut:
  • Anna Savilampi
  • +358 50 567 0781
  • anna.savilampi@emu.fi
Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi!