Palkanlaskijaksi vuoden kovimpaan tiimiin

”Sano ei tosikoille ja hae meille”

Sisäisesti meidän kovimmaksi tiimiksi valittu palkkatiimi hakee nyt innostunutta ja motivoitunutta palkanlaskijaa kasvamaan alan ammattilaiseksi.

Palkanlaskijamme työnkuvaan kuuluu huolehtiminen eri kokoisten asiakkaidemme palkanlaskennasta, neuvonnasta ja ohjeistamisesta. He asioivat asiakkaidemme puolesta viranomaisten ja sidosryhmien kanssa. Asiakas on aina heidän toimintansa keskiössä, joten asiakaspalvelu on iso osa työnkuvaa. Tiivis yhteistyö taloustiimiemme ja muiden emulaisten kanssa kuuluu myös palkkatiimimme arkeen.

Huumorintajun lisäksi palkkatiimimme omaa toimeentarttuvan sekä itseohjautuvan asenteen työntekoon ja odottaa sitä myös tulevilta kollegoiltaan. Työuran pituutta tärkeämpänä palkkatiimimme pitää innokkuutta oppia ja kehittyä ammattilaisena sekä emulaisena.

”Noniin!”

Meillä EMUssa pärjää parhaiten välittömyydellä, huumorilla, tilannetajulla sekä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden aidolla kuuntelulla ja kunnioittamisella. Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on tiivis osa meidän kulttuuria. Tarjoamme kannustavien etujen, nykyaikaisten työvälineiden ja etätyömahdollisuuden lisäksi kasvavan yrityksen joustavuuden oman uran ja osaamisen kehittämiseen, jäykästä hierarkiasta vapaan työyhteisön sekä persoonalliset, motivoituneet ja innostuneet kollegat. Kulttuuriimme voit tutustua syvemmin seuraamalla meidän meininkiä instagramissa.

 

Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi!

Nyt kuulisimme mielellämme lisää sinusta.