EMU on ME!

Yksi EMUa vahvasti kannattelevista tukijaloista on kulttuuriarvomme “EMU Family”. EMU Family kuvastaa vahvaa yhteisöllisyyttä ja yrityksemme perhemäistä olemusta. Meillä työskentelee ihmisiä, jotka haluavat kuulua yhteisöön ja tehdä asioita yhdessä. Arvostamme suuresti toisiamme ja nautimme aidosti toistemme seurasta – usein myös virallisen työajan ulkopuolella. Olemme hyvien tyyppien yhteisö, jonka ytimen muodostavat ihmiset – emulaiset ja asiakkaat. Yleisin vastaus kysymykseen “mikä EMUlla on parasta?” emulaisten keskuudessa on “parhaat työkaverit ja hyvä meininki”.

Kulttuuriarvoistamme (EMU Family, Happy Customer, Growth Mindset, Responsibility) EMU Familyllä on pisimmät juuret ja sillä on erityisen vahva jalansija emulaisuudessa. EMU Family on ollut olemassa jo oikeastaan EMUn alkumetreiltä saakka, sillä EMU syntyi parin lapsuudenkaverin visiosta rakentaa aidosti asiakaskeskeinen ja ihmisläheinen yritys.

Mitä yhteisöllisyys tarkoittaa EMUlla?

EMU Family on meille tärkeä arvo, jota haluamme vaalia kovasta kasvuvauhdistamme huolimatta – tai itse asiassa juuri sen takia. Käytännössä ylläpidämme tätä perhemäisyyttä ja yhteisöllisyyttä tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen niin virkistysten, kulttuurimatkojen kuin liikunnallistenkin harrastuksien parissa. Juuri äskettäin osa emulaisista oli viettämässä vauhdikasta lasketteluviikonloppua Tahkolla. Viime syksynä taas joukko emulaisia vaelsi Kolin upeissa maisemissa ja rakensi samalla yhteistä EMU-henkeä. Parhaillaan käynnissä on EMUn historian kolmannen etätyöreissun suunnittelu. Kaikki emulaiset pääsevät halutessaan toukokuussa Espanjan lämpöön etätyöreissulle! Yhdessä tekemistä on myös pienemmässä mittakaavassa. Muutamat emulaiset käyvät viikoittain yhdessä lounastauolla kuntosalilla ja osa harrastaa yhteisiä juoksulenkkejä.

Can do -asenteella parempaa asiakaspalvelua

Pelkkää hauskanpitoa EMUn perhemäisyys ei suinkaan ole. Taloushallintoalalla on meneillään työn murros robotiikan ja automatisaation vallatessa alaa. Myös meidän emulaisten on omaksuttava uusi palveluorientoitunut rooli asiakkaan liiketoiminnan neuvonantajana. Muutos vaatii niin poisoppimista vanhasta kuin myös uusia taitoja. Luomalla emulaisille turvallisen ja inhimillisen ympäristön olla ja työskennellä, parannamme myös edellytyksiä tälle valtavalle muutokselle ja autamme sen omaksumisessa. Yrityskulttuuri ja kulttuuriarvomme, kuten EMU Family, ovat emulaisten työssä jaksamisen ja kasvun kannalta keskeisessä roolissa.

Jokaisen emulaisen on kuljettava jatkuvasti muutosmatkaa, jotta voimme vastata tulevaisuudessakin asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Haluamme keksiä kirjanpitäjän ja koko taloushallinnon työn sekä tehtäväkentän uudestaan. Muutamme toimialaamme ja koko maailmaa sekä muiden emulaisten että asiakkaidemme kanssa yhteistyössä. Ja sen teemme ilolla! Me EMUlla teemme töitä tosissamme, mutta emme totisena.

#EMUWAY

Tutustu taloushallintoalan parhaaseen yrityskulttuuriin!

EMUn kulttuurikäsikirja esittelee tiiviissä paketissa kulttuuriarvomme, jotka haluamme tuoda näkyväksi ihan jokaikiselle emulaiselle – niin nykyisille kuin tuleville – ja toki myös rakkaille asiakkaillemme! Kulttuurikäsikirja ja valitsemamme kulttuuriarvot ohjaavat koko EMUn kulttuuria ja tekemistä, ne ovat meidän selkärankamme.