Kuinka luot yrityksen strategiaa tukevat henkilöstökäytännöt?

Yrityksen alkutaipaleilla HR tarkoittaa usein sitä, että arki rullaa ja lakisääteiset asiat ovat hoidossa. Palkat maksetaan ajallaan, vakuutus-, työsuhde- ja työterveysasiat ovat hoidossa ja ihmiset viihtyvät. Yritystoiminnan kasvaessa ja henkilöstön laajentuessa alkaa yritykseen muodostua joko tarkoituksella tai kuin itsestään käytännöt ja omanlaisensa yrityskulttuuri. Monet kasvun mukanaan tuomat HR-haasteet voi ennustaa jo hyvissä ajoin ja niihin voi varautua. Mutta kuinka tässä pääsee alkuun?

Tuovatko henkilöstökäytännöt aidosti lisäarvoa liiketoiminnalle ja työyhteisölle?

Yrityksen HR-asioiden nykytila selvitetään kattavasti HR-kartoituksen avulla, joka tarjoaa läpileikkaavan kokonaiskuvan työsuhteen elinkaaren vaiheista ja HR-käytännöistä. Nykytilan kartoitus kirkastaa näkymää siihen missä kohtaa kasvupolkua ollaan menossa ja mitkä asiat on hyvä ottaa huomioon työyhteisön kannalta. Lopputulemana saadaan analyysi sen hetkisestä tilasta ihmisiin ja kulttuuriin liittyen sekä toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle. Kartoituksen toimenpidesuunnitelma tuo konkretiaa ja kevyttä struktuuria tekemiseen sekä auttaa rakentamaan selkeän linkin yrityksen strategian ja HR:n välille. Analyysin pohjalta käymme läpi priorisoitavat asiat ja laadimme konkreettisen suunnitelman kehitystyön toteuttamiseen.

Valjasta HR tukemaan kasvua

Nyt käsi sydämelle – vieläkö HR on yrityksessänne irrallinen tukifunktio vai onko se jo valjastettu tukemaan kasvutavoitteita? EMUn kokeneiden HR-ammattilaisten avulla saamme rakennettua toimivan henkilöstösuunnitelman ja piirrettyä suuntaviivat henkilöstöjohtamiselle. Ota yhteyttä jo tänään!

Ota rohkeasti yhteyttä

Soita tai laita sähköpostia, jutellaan lisää!

Mari Romppanen
HR Consultant
044 5876 080
mari.romppanen@emu.fi

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen

Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi!